Suojavaatteet, hitsaussuojat, -verhot, valimovaatteet, lämmönsuojaus

JUTEC tulityösuojat/suojaimet

Laadukkaat Jutec tuotteet valmistetaan Saksassa

SUOJAUSTA KUUMUUTTA JA KIPINÖITÄ VASTAAN 

Kipinäsuojat. Hitsaussuojat. Hitsausverhot.

Aina, kun työmaailmassa esiintyy äärimmäistä lämpöä on ihmisiä, koneita ja ympäristöämme suojattava. Hitsaus-, hionta- ja leikkaustöiden aikana tai suoraan altistumiselta liekille, ympäröivä alue on suojattava hyvin.

 YMPÄRISTÖN SUOJAAMINEN 3000 °C: n lämpötilaan saakka

Lasi- ja silikaattikuituiset lämmönsuojakankaat erityisillä päällysteillä tarjoavat erinomaisen suojan. Laajassa valikoimassa on paljon erilaisia yhdistelmiä. Kangasvaatimukset määrittelevät:  liukkaus, mekaaniset kuormitettavuudet, kulutuskestävyys, vedenpitävyys jne. Tämä saavutetaan materiaalin paksuudella 0,2-3,0 mm painoissa 200 g/m² – 3000 g/m².

Sovelluksesta riippuen JUTECilta saa tekstiilinsuojauksen jopa 1600 °C.seen. Palonsuojapastat, ja suojamatot, aina 3000 °C.seen asti ja tarjoavat luotettavan suojan suorassa kosketuksessa liekkien kanssa.

 Kipinäsuojat.

Yksinkertaisin toimenpide mahdollisten tulipalojen estämiseksi hitsaus- tai hiontatöiden aikana on peittää syttyvät alueet JUTECin luokitellulla roiskesuojapeitteellä. Erityiset pinnoitteet yhdessä tiheyden ja paksuuden kanssa luovat laajan valikoiman mekaanisia kuormituksia vastaam ja tarjoavat sinulle turvallisen suojauksen jopa 1 300 °C.seen saakka.

 Hitsaussuojat. Hitsausverhot.

Hitsaus- ja hiontatöiden aikana on vaarana lentää kipinöitä, hitsaus- ja hiontaroiskeita paikkoihin joista  suojaamattomassa työympäristössä on riski tulipaloon. Tämä mahdollinen palovaara on eliminoitava. Työntekijöiden sekä sivullisten suojaaminen roiskeilta on myös varmistettava.

Edullinen työpaikan suojaus on toteutettavissa usealla eri kangaslaadulla, aina 1300 °C.seen saakka. Verhoamme valmistetaan minkä tahansa leveyden ja -pituuden mukaan, myös säleinä ja ilman näkyviä soiroja. Ripustus / jatke saadaan aikaan koukkuilla, silmukoilla, renkailla ja painonapeilla.

Koneet, moottorit, ohjauskaapit ja yksiköt jne. saadaan täysin peitetyiksi  täsmälleen sopivilla, yksittäisillä suojilla. Käytettäväksi erilaisiin rakennus- ja korjausprojekteihin suojaamiseen hitsausroiskeilta ja kipinöiltä.

Laivan- ja voimaloiden rakentamisessa voidaan  maalattuja osia asentaa,  vaikka niiden välittömässä läheisyydessä tehdään hitsaus- ja / tai hiomistöitä. Lisäksi teemme myös letkujen, putkien ja kaapeleiden suojat.

 JUTEC®: n aktiivinen lasersuojausjärjestelmä perustuu monikerroksiseen tekstiilirakenteeseen ja poiskytkentä elektroniikkaan. Heti kun lasersäde osuu tekstiiliin, poiskytkentä elektroniikka havaitsee tämän tilan ja tuottaa poiskytkentä signaalin laserille. Ensimmäistä kertaa tämä tekniikka on onnistuneesti toteutettu mekaanisesti kestävässä rakenteessa niin, että lasersuojaus voi sijaita muurattujen seinien ulkopuolella. Jutec tekstiilirakenteisen lasersuojan paksuus on vain 10 mm. Tämä maailmanlaajuinen innovaatio on saatavana vain JUTEC®: ltä.