Koneet, laitteet ja varaosat

Beveltools – käsikäyttöiset paineilma- ja sähkötoimiset viistekoneet.

Uudet INOX koneet ja terät INOX teräksille! Kokonaisvaltainen ratkaisu Inox teräksien viistämiseen ja pyöristämiseen.

Nopein ja helpoin tapa metallin jyrsintään. Luo viistetty tai pyöristetty reuna työkappaleeseesi yhdellä kertaa. Sopii suurille ja pienille levyille, putkille ja rei’ille. Kevyet, pienikokoiset ja kädessä pidettävät viistokoneet. Paljon erilaisia teriä/viistepäitä reunojen viistämiseen tai pyöristämiseen. Kiinteät kovametalliset viistepäät, joilla on pitkä käyttöikä. Täydelliset tulokset: tasainen laatu ja ilman viimeistelyn tarvetta. Viisteytys ilman pölyä, kipinöitä tai värinmuutoksia.

Beveltoolsilla on viisteterät (täyskarbidi) monille metalleille. Jokaisella Beveltools terällä on omat ominaisuutensa, mikä tekee niistä enemmän tai vähemmän sopivia tietyntyyppisille metalleille. Vaihda vain terä, jotta saat muodostettua erilaisen kulman tai säteen tai viisteen erityyppisille metalleille. Viisteterän vaihtaminen vie vain muutaman sekunnin.

Steel (STL) terät yleisille teräslaaduille kuten S235. Uudet erittäin kestävät 3.0 terät ja Premium terät vahvemmille rakenneteräksille, plasma- ja laserleikatuille teräksille sekä S355 ja ruostumattomalle teräkselle 304. Alu terä käy ei rautapitoiselle metallille esim. alumiini.

Kattava valikoima korkealaatuisia Saksassa valmistettuja EWM AG hitsauslaitteita kattaa MIG/MAG-hitsauskoneista TIG- ja mikroplasmahitsauskoneisiin sekä kannettaviin puikkohitsauskoneisiin. Modulaarisesti suunniteltu laadunhallintaohjelmisto ewm Xnet voi verkottaa kaikki hitsauskoneesi ja siten vastaanottaa kaikki hitsaustiedot reaaliajassa hitsausprosessin aikana. Saat välittömästi hälytyksen hitsauskoneen virheellisistä asetuksista ja voit välttää tuotantohäviöitä ja parantaa koko hitsausprosessin tehokkuutta. Koko prosessia tukee sopiva hitsauspoltin ja hitsaustarvikkeet.

Pico 160 / Pico 160 cel puls

Erittäin kevyt – vain 4,7 kilon painollaan eräs markkinoiden kevyimmistä laitteista
■ Kätevä kantohihna vaivattomaan kuljettamiseen rakennustyömailla, portaissa ja tikkailla, teräsrakenteilla
ja rakennustelineillä
■ Kätevä vaikeimmissakin olosuhteissa, kuten rakennuksilla, maanrakennuksessa, kaivoksissa, jne.

Picomig-perheen hitsauskoneet ovat kompakteja monitoimilaitteita jokapäiväisessä työssäsi.
Niissä on integroitu langansyöttölaitteen syöttöyksikkö ja ne hallitsevat kolme liitosmenetelmää.
Voit valita pulssi- tai vakioversion. Ominaisuudet teräkselle, CrNi:lle, CuSi:lle, alumiinille ja
täytelangoille ovat mukana tehtaalta toimitettaessa.

CUTi-sarja: Kätevä ja ihanteellinen mobiilikäyttöön.

 CUTi-sarjan liikkuvat ja kevyet plasmaleikkaus invertterit soveltuvat manuaaliseen leikkaamiseen välillä 0,5-50 mm. Käyttämällä ilmaa plasmakaasuna, on mahdollista leikata terästä, ruostumatonta terästä, alumiinia, messinkiä, kuparia ja muita sähköisesti johtavia materiaaleja. Ilmajäähdytteistä kahvaa voidaan myös käyttää viisteleikkaukseen ja plasmahiontaan erilaisilla lisävarusteilla.

Kauttamme saa SpeedCut plasmapöytiä Hyperthermin virtalähteillä. Kysy lisää meiltä p.09 477 8050 / sposti weldexpert@suomenelectrodi.fi